Jan. 20, 2021

3. Anarko-tyranniet

3. Anarko-tyranniet

Länge har den byråkratiska eliten sett åt ett annat håll när svenska förorter står i brand. Makten blundar gång på gång när svenskfientliga dåd begås men tar i med hårdhandskarna när svenskar uttrycker sig kritiskt på internet. Den laglydiga delen av...


Länge har den byråkratiska eliten sett åt ett annat håll när svenska förorter står i brand. Makten blundar gång på gång när svenskfientliga dåd begås men tar i med hårdhandskarna när svenskar uttrycker sig kritiskt på internet. Den laglydiga delen av befolkningen åläggs fler och fler lagar, medans främlingar kan bete sig nästintill hursomhelst utan konsekvenser från makten.

Den byråkratiska eliten finns i så gott som varje land i Västerlandet och de totalitära tendenserna är tydliga. Mer inskränkningar, mer lagar, mer kontroll. Men inte för alla grupper i samhället.

Den byråkratiska elitens kandidat, Joe Biden har nu svurits in som president i USA. Under flera år har vi kunnat se eskaleringen av vänstervåld i USA, våld som etablissemanget inte har velat stävja. Kommer detta ta slut nu?

Ljudet blir bättre efter ca 6 minuter.

Veckans hädelser sänds live på www.svegot.se onsdagar klockan 20:00